/
/
Zomerborrel FM Community

Zomerborrel FM Community

13 jun '24
13:30
17:00
Hospitality Group, Amersfoort

Op 13 juni vindt onze jaarlijkse Zomerborrel voor de FM Community plaats! Geheel in het thema: impact. Waarbij we bespreken hoe jij op individueel én gezamenlijk vlak impact kunt maken.

Deze dag deelt Wilco van Rooijen zijn fascinerende verhaal met ons. Als een van Nederlands meest gedurfde avonturiers heeft Wilco alle zeven hoogste topen op elk continent, de Noordpool, de Zuidpool en de Mount Everest bedwongen. Met zijn team werkt hij op het gebied van avontuurlijke projecten en expedities om mensen te inspireren. Zijn filosofie is ‘dromen, durven, delen en doen’ waar hij écht impact mee maakt. Met zijn recente initiatief ‘GROHE Team Ocean’ roeit hij met zijn team de Stille Oceaan over om bewustwording te creëren over de impact van klimaatverandering op onze zoetwatervoorraden om zich zo in te zetten voor een duurzamere toekomst.

Het thema ‘water’ wordt binnen onze organisaties ook een steeds belangrijker element. Laten we samen nadenken over hoe we deze urgentie kunnen vertalen naar tastbare acties, niet alleen op zakelijk vlak maar ook als consument.

Aanmelden

Dit event is exclusief voor de FM Community. Een community voor professionals binnen FM, huisvesting en HR. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.