Carrierebemiddeling

Carrierebemiddeling

Wij zijn altijd actief op zoek naar talentvolle managers en experts in ons vakgebied. Graag ondersteunen wij jou in het uitstippelen van jouw carrière en vinden van een nieuwe uitdaging! Wat zijn je ambities, hoe wil je groeien en welk pad en functies passen daarbij? Samen met jou onderzoeken we hoe we jouw talenten en ambities het beste kunnen inzetten bij onze opdrachtgevers en bemiddelen we je naar een vaste of tijdelijke functie. Binnen de zorg, het bedrijfsleven, het onderwijs of de overheid.

Bemiddeling naar een nieuwe vaste uitdaging

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in het facilitaire werkveld of wil jij je eens oriënteren op de mogelijkheden? Wij komen graag in contact met professionals die minimaal een HBO opleiding hebben afgerond en beschikken over aantoonbare vakkennis en relevante werkervaring in hospitality, facility management, huisvesting en/of inkoop.
Wanneer jouw profiel aansluit bij onze activiteiten nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Samen verkennen we in dit gesprek de wederzijdse aansluitingsmogelijkheden. Wij kijken naar je kennis en ervaring, maar zijn ook erg benieuwd naar je drijfveren en passies. Ook een persoonlijkheids- en capaciteitentest zijn onderdeel van onze procedures.

Bekijk onze openstaande vacatures.

Bemiddeling naar een nieuwe tijdelijke uitdaging

Wij zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van interim-professionals en opdrachtgevers voor tijdelijke projecten. Van adviseren bij het opstellen van een opdrachtomschrijving tot de begeleiding bij de uitvoering van de opdracht. Ons netwerk van toonaangevende opdrachtgevers varieert van multinationals tot zorginstellingen en de (lokale) overheid.

Ben jij als interim manager of projectmanager inzetbaar en ambieer je een opdracht waarin je verantwoordelijk bent voor het tijdelijk aansturen van een afdeling of het managen van een gewenste verandering? Ben jij gespecialiseerd in (hospitality, facility, huisvestings- en inkoop) managementvraagstukken en breng je organisaties en mensen écht in beweging? Stuur ons je gegevens, dan nemen we contact met je op.

Wij ondersteunen zelfstandige interim-managers én opdrachtgevers bij het creëren van een succesvolle samenwerking met onder andere een heldere opdrachtbeschrijving, een degelijk plan van aanpak tot en meetbare resultaatafspraken.