Detachering

Detachering

Voor de tijdelijke en meestal wat meer langdurige inzet van capaciteit en/of expertise bieden wij u onze detacheringsoplossing. Bijvoorbeeld om iemand tijdelijk te vervangen of om een afgebakend project, zoals een verhuizing, op te pakken. Voor de door u gewenste periode kunt u snel beschikken over een professional die de juiste expertise en vaardigheden meebrengt. De oplossing geeft u continuïteit en tevens flexibiliteit.

Hospitality Group werkt met een groot aantal eigen professionals en met een netwerk van zelfstandig gevestigde professionals. De professionals hebben toegang tot de expertise van Hospitality Group en worden door ons begeleid in de uitvoering van hun opdracht. Trends en ontwikkelingen volgen ze op de voet in ons masterclassesprogramma. Hun persoonlijke ontwikkeling ondersteunen we door coaching en intervisie.

Na een zorgvuldige intake zorgen wij voor een kennismaking met de beste professionals. Onze consultants maken graag met u een afspraak om de opdracht met u te verkennen.