Projectmanagement

Projectmanagement

Voor de wat stevigere projecten kan het voor u een uitkomst zijn om een externe projectmanager aan te trekken. Projecten waar inhoudsdeskundigheid en projectmanagement samenkomen. Voorbeelden hiervan zijn huisvestingsprojecten, aanbestedingen, FMIS-implementatie en domotica ontwikkeling. Voor Hospitality Group vormen het doorgronden van de beoogde resultaten, een scherp projectplan en een helder tijdspad de basis voor projectmanagement.

Onze projectmanagers worden enthousiast van bevlogen opdrachtgevers en houden wel van een uitdaging! Ze zijn analytisch, geven functioneel leiding, taxeren risico’s en houden u als opdrachtgever en andere projectbetrokkenen continu op de hoogte van de voortgang. De projectmanagers hebben toegang tot de expertise van Hospitality Group en hebben inhoudelijke en procesmatige back-up.

Onze consultants maken graag een afspraak om een mogelijke opdracht met u te verkennen. Na een zorgvuldige intake laten we u graag kennismaken met de beste projectmanagers voor uw opdracht.

Projecten & Media | Projectmanagement