RealDrives

RealDrives

Het kennen van persoonlijke drijfveren helpt u om individuen en teams beter te laten functioneren en te verbinden met uw organisatie. RealDrives is het instrument dat wij hiervoor inzetten. Met RealDrives maken we individuen en teams bewust van eigen, andermans en groepsdrijfveren. De zes drijfveren van RealDrives hebben ieder een andere kleur. De kleuren maken het luchtig en creƫren al snel een gemeenschappelijke taal tussen medewerkers.

RealDrives maakt gebruik van een online vragenlijst. Deelnemers ontvangen na het invullen een heldere en bondige rapportage van de resultaten. Onze trainers koppelen deze resultaten altijd persoonlijk terug. In een teamsessie gaan we in op de persoonlijke en gemeenschappelijke drijfveren. Met het team maken we tastbaar hoe ze hun samenwerking kunnen versterken.

RealDrives is beschikbaar in meerdere talen en ook goed toepasbaar in internationale of multiculturele settings. We adviseren u graag over de beste manier om RealDrives voor uw organisatie in te zetten. Al onze trainers zijn RealDrives gecertificeerd.