Training Eigentijds werken

Training Eigentijds werken

Wat betekent het nieuwe huisvestingsconcept voor onze dagelijkse werkwijze en ons eigen gedrag hierin? Hoe kies je de best passende werkvorm voor jouw activiteiten op een dag? Hoe zorg je dat je geconcentreerd kunt werken maar ook tijd hebt voor je collega’s? Nieuwe werkplekconcepten maken je leven leuker en makkelijker, maar vragen wel om bewuste keuzes in hoe, waar, wanneer en met wie je werkt.

In deze training leren medewerkers en teams hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden en de ruimte die een nieuw werkplekconcept biedt. Herkenbare dagelijkse situaties zijn de leidraad tijdens de training. Het doel is werkbare afspraken te maken en persoonlijk betekenis te geven aan het nieuwe werkplekconcept. Deelnemers krijgen tools om ook na de training leuker en efficiënter samen te werken in hun nieuwe omgeving.

De training kunnen we op maat voor u samenstellen en toespitsen op de (huisvestings)situatie van uw organisatie. Ook ontwikkelen wij programma’s om de overgang naar een nieuw werkplekconcept te begeleiden en medewerkers te betrekken en te begeleiden.