FM Community

Herken je dat? Het vakgebied van facility management, huisvesting en HR is dynamischer dan ooit! Het delen van inspiratie, kennis en ervaring is nog relevanter.

Neem deel aan de FM Community

Wij geloven in de kracht van verbinding. Om continu met oplossingen te komen in de snel veranderende wereld is kennisdeling en samenwerking essentieel. Samen weet je gewoon echt meer. Sluit je aan bij onze community speciaal voor professionals om uitdagingen, kennis, ervaring en inspiratie binnen facility management en huisvesting te delen. Naast toegang tot een online platform kun je maandelijks deelnemen aan online inspiratie- en kennisdelingssessies over actuele thema’s en uitdagingen. Voor offline ontmoetingen ben je bovendien meer dan welkom in ons FM Community Café.

Een online community platform met ‘meet ups’ en inspiratiesessies

Ontmoet vergelijkbare professionals, laat je inspireren door experts en deel kennis, ervaring en je vragen! Maak je eigen profiel aan op het community platform, stel vragen, creëer een poll en deel je tips en/of successen. Daarnaast bieden we je tijdens online sessies inspiratie en kun je het gesprek aangaan met peers uit het vakgebied om kennis, ervaring en inzichten te delen.

Unieke kans: kom werken in ons FM Community Café

Ontmoetingen zorgen voor andere gesprekken, meer energie en nieuwe ideeën. Kom een dag werken in ons FM Community Café in Amersfoort, even weg uit je eigen werkomgeving. Ieder kwartaal ben je welkom om te werken en kennis en ideeën te delen tijdens spontane ontmoetingen met peers en experts. Onze community managers Sandy, Elise en Hielke zijn aanwezig voor vragen en connecten je graag met andere aanwezige FM professionals.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze FM Community is exclusief voor professionals binnen FM, RE en huisvesting. Commerciële partijen zijn uitgesloten. We vinden het belangrijk peers bij elkaar te brengen die iets aan elkaar hebben, elkaar aanvullen of samen tot innovatieve oplossingen kunnen komen.

Voor het lidmaatschap vragen we een bijdrage van € 750 per persoon per jaar. Je kunt ook kiezen voor een bedrijfslidmaatschap van € 1.250 per jaar, dan kun je met maximaal drie collega’s vanuit jouw organisatie aansluiten. Dit kunnen jouw FM collega’s zijn, maar ook andere collega’s bijvoorbeeld van HR. Wil jij ook lid worden van onze FM Community? Lees de flyer en meld je aan.

Algemene voorwaarden en privacy statement

Download hieronder de algemene voorwaarden en privacy statement van de FM Community.

Algemene voorwaarden FM Community

Privacy-statement FM Community

Aanmelden