https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/10/LAB073-300x180.jpg

Innovatie en creativiteit centraal in LAB.073 van Enexis

Innovatie en creativiteit centraal in LAB.073 van Enexis
Foto: LAB.073
Innovatie en creativiteit centraal in LAB.073 van Enexis

Auteur:

De uitdagingen in de energiewereld vragen om een andere manier van werken en samenwerken. Daarom deed Enexis een oproep onder medewerkers om mee te denken over een inspirerende werkomgeving. Met een beperkt budget en een deadline kreeg een groep medewerkers de vrije hand om een monumentaal pand opnieuw in te richten. En zo ontstond LAB.073; een creatieve omgeving voor iedereen die mee wil denken over en werken aan de energietransitie. Een bruisende plek om te experimenteren en nieuwe inzichten en oplossingen te genereren.

René Laheij, manager facility management en vastgoed bij Enexis, was positief verrast door de keuzes die werden gemaakt. Zo verzamelden medewerkers zelf stoelen via Marktplaats en kozen zij voor een tuinhuis in het kantoor als plek om rustig te bellen. Enexis gaat meer nieuwe werkomgevingen met eigen medewerkers creëren. Het eigenaarschap dat ontstaat zorgt voor trots en engagement. Enexis is finalist van de Winning Workplace Award 2017!

Future Work course ‘Empowering people & places’

Wil jij geïnspireerd raken over de toekomst van werk en de werkomgeving, neem dan deel aan de Future Work Course speciaal voor huisvestingsmanagers, facility managers en HR-managers.