/
/
10 topics voor succesvol hybride werken

10 topics voor succesvol hybride werken

Aan de hand van 10 topics nemen we je graag mee in het succesvol maken van hybride werken voor jouw organisatie. De meeste organisatie zijn bezig met het introduceren van (een vorm van) hybride werken. Maar wat is hybride werken en hoe maak je het samen tot een succes?

Why, how, what

Het begint allemaal met een goed verhaal over het waarom van hybride werken, met duidelijke kaders waarbinnen medewerkers zelf keuzes kunnen maken en tooling en communicatie die helpt bij het in de praktijk brengen. Oftewel why, how, what. Van visie naar concept naar uitwerking.

Werkgeluk én productiviteit

Wat we met hybride werken willen bereiken is dat medewerkers het beste van twee werelden combineren. Dat de activiteiten leidend zijn voor de plek waar je werkt. Dat je nadenkt over de plaats waar je het liefst werkt. Maar ook dat je bij voorkeur samen met je team nadenkt over hoe je kunt bijdragen aan de doelstellingen van je organisatie. Dit geeft ruimte voor het in balans brengen van je privé- en werkleven en geeft je werkgeluk en productiviteit een boost.

No data was found

Meer insights

Learning & change

Drijfveren met RealDrives

Toolkit hybride werken

Gastvrije mindsetters

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.