/
/
Drijfveren met RealDrives

Drijfveren met RealDrives

Het kennen van persoonlijke drijfveren helpt om individuen en teams beter te laten functioneren en te verbinden met je organisatie. RealDrives is een van de instrument die wij hiervoor inzetten. Met RealDrives maken we individuen en teams bewust van eigen, andermans en groepsdrijfveren.

De kleurentaal van drijfveren

De zes drijfveren van RealDrives hebben ieder een andere kleur. De kleuren maken het luchtig en creëren al snel een gemeenschappelijke taal tussen medewerkers. De kleuren geven inzicht in je drijfveren, je energie en motivatie, je samenwerking met anderen en je leiderschapsstijl.

Werkwijze

Ter voorbereiding op een of meerdere teamsessie vullen deelnemers de RealDrives online vragenlijst in. Deelnemers ontvangen een heldere en bondige rapportage van de resultaten en altijd een uitgebreide persoonlijke terugkoppeling van onze trainers. In de teamsessie(s) gaan we in op de persoonlijke en gemeenschappelijke drijfveren. Met het team maken we tastbaar hoe ze bijvoorbeeld hun samenwerking kunnen versterken.

Meer informatie

We adviseren graag over de beste manier om RealDrives voor organisaties in te zetten en bijvoorbeeld onderdeel te maken van een ontwikkelprogramma over samenwerking of leiderschap. RealDrives is beschikbaar in meerdere talen en ook goed toepasbaar in internationale of multiculturele settings. Al onze trainers zijn RealDrives gecertificeerd.

No data was found

Meer insights

Learning & change

Toolkit hybride werken

Gastvrije mindsetters

10 topics voor succesvol hybride werken