/
/
Duurzaam eten en drinken in de werkomgeving

Duurzaam eten en drinken in de werkomgeving

In deze Insight nemen we je graag mee in de wereld van duurzaam eten en drinken in de werkomgeving. Organisaties en medewerkers zijn steeds bewuster bezig met een gezonde en duurzame levensstijl en willen daarmee het verschil maken. Organisaties zetten daarom volop in op het verduurzamen van de werkomgeving en het werkgeluk van medewerkers.

Voorzieningen voor eten en drinken zijn steeds meer de ontmoetingsplek waar mensen samenkomen en daarmee cultuurdragers van de organisatie. Juist dit soort voorzieningen kunnen het verschil maken om tot een inspirerende, duurzame en gezonde omgeving te komen. Van restaurants en espressobars tot vergader- en winkelvoorzieningen.

Duurzaam betekent naast minder vooral bewuster consumeren en efficiënter omgaan met onze natuur, grondstoffen en energie. Zo staan voedselverspilling tegengaan en een plantenrijk dieet in de top 5 van meest effectieve oplossingen voor een hoopvol klimaatperspectief (Project Drawdown). Bovendien is het ook goed voor onze gezondheid, veiligheid, welvaart en welzijn. Samen impact maken?

director
Sustainability
partner
Food & hospitality concepts

Meer insights

Food & hospitality concepts

Op naar een groene koffiebeker