/
/
Regie Regatta Game

Regie Regatta Game

Met de Regie Regatta game maak je in korte tijd op een leuke, interactieve manier nader kennis met de verschillende regierollen en hoe je succesvol je regieprocessen kunt organiseren. Een unieke combinatie van een goed doordacht theoretisch model en een spel dat de kansen in de praktijk laat zien.

Het door ons ontwikkelde FM Regie Framework© vormt de basis van de Regie Regatta Game. Je ervaart hoe succesvol de regie-organisatie kan worden als je een gestructureerde flow in de regieprocessen gaat organiseren. De Regie Regatta Game is bij uitstek geschikt als vertrekpunt voor een verbeterprogramma of het inrichten van een regie-organisatie.

Regie Regatta Workshop

Wij brengen het regiemodel tot leven in een twee uur durende workshop onder begeleiding van onze ervaren senior consultants. De workshop start met een uitleg en daarna spelen we gezamenlijk de Regie Regatta Game. De kosten bedragen €1.500 (excl. btw) per sessie. We begeleiden de sessie op locatie en het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 18.

We kunnen de Regie Regatta ook organisatiespecifiek maken. Tijdens een dagdeel lichten we het FM Regie Framework© toe en spelen we de Regie Regatta Game specifiek toegepast op de organisatie. Het spel levert dan inzichten en verbeterpunten op die direct bruikbaar zijn binnen de eigen (toekomstige) regieorganisatie. Kosten voor de intake, voorbereiding en de workshop van een dagdeel bedragen €3.000 (excl. btw).

Partner
Sourcing & organization

Meer insights

Sourcing & organization

Duurzaamheid in het Provider Performance Onderzoek

Boek Strategic sourcing

The Co Factor©

FM Provider Performance

FM Regie Assessment©

FM Regie Framework©

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.