Play Video

The Co Factor©

The Co Factor© is een interactieve dag voor opdrachtgevers en dienstverleners om samenwerking op te starten of verbeteren. In de ochtend simuleren we de onderlinge samenwerking in een spannend spel. Tijdens de middag verrijken we de learnings uit het spel en vertalen we ze naar concrete acties.

Opdrachtgevers én dienstverleners

Opdrachtgevers en dienstverleners werken dagelijks samen. Uiteindelijk is deze samenwerking de sleutel tot succesvolle dienstverlening voor eindgebruikers. Daar wil je met elkaar het beste uit halen! Is de samenwerking nog nieuw en onontdekt, ken je elkaar juist al door en door of komt er een nieuwe contractperiode aan? The Co Factor© geeft handvatten om de samenwerking goed in te richten en om de samenwerking te verbeteren en versterken.

Verbinding en teambuilding

Opdrachtgevers en dienstverleners hebben elkaar nodig, dat is waar dit spel om draait. Kunnen ze samen de eindgebruikers servicen en de werkplekervaring een boost geven? Aan alle schakels van de keten moet worden gedacht. Alleen met een goede samenwerking en communicatie bereiken ze het hoogste niveau. Door de dag met het spel te beginnen staat fun, verbinding maken en teambuilding meteen centraal. 

Verdieping en actielijst

In de middag gebruiken we de learnings uit het spel om het (verbeter)potentieel in de samenwerking te pinpointen. Met een samenwerkingsmodel komen we tot de doelstellingen, successen en pijnpunten. De uitkomst is altijd verrassend. Het resultaat van de workshop is een concrete actielijst met prioritering en verantwoordelijken.

Interesse

The Co Factor© spelen we met medewerkers van opdrachtgever en dienstverlener. Je kunt met 15 tot 40 personen deelnemen. Hospitality Group zorgt voor de voorbereiding en begeleiding. Wil je meer weten over The Co Factor© neem dan contact op met Desiree van Pelt of George Maas. 

Senior consultant
Sourcing & organization
partner
Sourcing & organization

Meer insights

Sourcing & organization

Duurzaamheid in het Provider Performance Onderzoek

Boek Strategic sourcing

FM Provider Performance

FM Regie Assessment©

FM Regie Framework©

Regie Regatta Game

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.