/
/
Visie op duurzaamheid

Visie op duurzaamheid

De mindset over duurzaamheid is bij veel mensen en organisaties de afgelopen jaren al flink veranderd. We kijken niet alleen meer naar status en aanzien, maar willen ons ook nuttig voelen. We zijn bewuster bezig met een gezonde en duurzame levensstijl en willen verschil maken.

Wij geloven als Hospitality Group sterk dat als duurzaamheid je mindset is, je er als organisatie ook naar gaat handelen. De sleutel ligt in het denken vanuit waarden en duurzaamheid diep tot in het DNA van je organisatie en medewerkers laten doordringen. Het belangrijkste is dat het bewustzijn over onze impact groeit. Duurzaam betekent namelijk naast minder, vooral ook bewuster consumeren.

Met big-data en real-time-informatie kunnen we gelukkig steeds beter voorspellingen doen over de impact van maatregelen. Hierdoor zijn we nog beter in staat om processen te optimaliseren, ketens te verbeteren, en efficiënter om te gaan met grondstoffen en energie.

In onze visie en aanpak richten wij ons op negen verschillende thema’s om opdrachtgevers te helpen met duurzaamheid en elkaar duurzaam te versterken. De thema’s zijn circulariteit, sharing, waste reduction, certificering, klimaatpositief, mobiliteit, inclusiviteit/social return, wellbeing en community & communicatie.

director
Sustainability
Senior field manager
Sustainability manager
Interim & recruitment
Sustainability

Meer insights

Sustainability

Duurzame mobiliteit bij organisaties

Duurzaamheid in het Provider Performance Onderzoek

Op naar een groene koffiebeker

Duurzaam eten en drinken in de werkomgeving

Duurzame inrichting