Anouk van der Sanden

Interim manager

Anouk is interim manager bij Hospitality Group. In 2016 rondde zij de opleiding International Real Estate & Facility Management aan de NHTV in Breda af met als minor Aviation Management. Internationaal heeft zij ervaring opgedaan als Front Desk manager bij Skyparks Business Center in Malta. Haar afstudeeronderzoek deed ze namens Sodexo Althys bij KLM. In 2018 rondde zij als Young Professional bij Hospitality Group het twee jaar durende traineeship af voor jonge talenten.

In de rol van interim manager heeft Anouk al veel diverse interim opdrachten met enthousiasme vervuld. Zo heeft zij gewerkt bij aansprekende organisaties als VIVAT, CBRE, HEINEKEN Nederland, bol.com en het Amphia ziekenhuis. Hier vervulde zij tijdelijk de functies van Facilitair coördinator, Transitie support, Facility support, Facility specialist en Teamleider logistiek. Een afwisseling in zowel project- als lijnfuncties aan de supplier- en demand-kant in verschillende sectoren.

Anouk heeft doorzettingsvermogen en bezit uitstekende communicatieve vaardigheden. Ze neemt verantwoordelijkheid en is proactief. Anouk is echt een aanwinst voor elk facilitair team.