Astrid Neef

Interim manager

Astrid is interim professional bij Hospitality Group. Tijdens haar studie Facility Management aan de Hanzehogeschool vervulde ze haar minor in Macau (China) en nam zij deel aan het International Facility Management Program voor excellente studenten.

Met haar internationale profiel werkte Astrid vanuit Hospitality Group onder andere aan projecten voor Shell in Gabon (Afrika). Ze was verantwoordelijk voor verhuizingen, de implementatie van nieuwe soft services en de implementatie van een logistiek systeem. Als interim manager werkte Astrid daarnaast bij Sonos, Nationale Politie en Nissan. Momenteel is Astrid aan de slag is bij UvA-HvA als implementatiemanager Post.

Astrid is in een vaste rol werkzaam geweest bij Booking.com waar ze verantwoordelijk was voor de facilitaire dienstverlening van de customer service panden. Stakeholdermanagement speelde hierbij een cruciale rol in deze dynamische en snel veranderende omgeving. Astrid gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk, legt verbanden en vertaalt oplossingen naar concrete acties. Met haar enthousiasme krijgt ze mensen mee, weet de juiste mensen te verbinden en maakt van elk project een succes.