/
/
Bart Konijn
Bart
Konijn
Senior interim manager

Bart is senior interim manager bij Hospitality Group. Zijn studies International Hospitality Management en Hoger Management heeft hij aangevuld met uitgebreide werkervaring in facility management, hospitality management, inkoop en contractmanagement.

Als facilitair specialist bij de Rabobank was Bart verantwoordelijk voor de inkoop van alle facilitaire diensten, zowel hard als soft services, van aanbesteding tot en met implementatie. Als general services manager bij Sodexo was Bart verantwoordelijk voor de integrale facilitaire dienstverlening (IFM) bij de grotere klanten.

In zijn rol als interim manager helpt Bart organisaties met het verbeteren van dienstverlening en processen. Hij maakt verbeteringen inzichtelijk en vertaalt deze naar concrete oplossingen. Bart heeft een passie voor gastvrijheid en duurzaamheid. Hij is open en resultaatgericht en heeft uitstekende adviesvaardigheden. Hij is een goede spreker en sympathieke gesprekspartner die inspireert, verbindt en het beste uit mensen en teams haalt.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.