Bart Konijn

Senior interim manager

Bart is senior interim manager bij Hospitality Group. Zijn studies International Hospitality Management en Hoger Management heeft hij aangevuld met uitgebreide werkervaring in facility management, hospitality management, inkoop en contractmanagement.

Als facilitair specialist bij de Rabobank was Bart verantwoordelijk voor de inkoop van alle facilitaire diensten, zowel hard als soft services, van aanbesteding tot en met implementatie en leveranciers- en contractmanagement. Als general services manager bij Sodexo was Bart verantwoordelijk voor de integrale facilitaire dienstverlening (IFM) voor de grotere klanten. In deze rol was hij gesprekspartner op tactisch-strategisch niveau.

In de rol van interim manager helpt Bart organisaties met het verbeteren van diensten en processen. Hij doorziet dingen snel, maakt verbeteringen inzichtelijk en vertaalt deze naar concrete oplossingen. Bart heeft een passie voor gastvrijheid en is te typeren als enthousiast, open en resultaatgericht. Hij is een sympathieke gesprekspartner die inspireert, verbindt en het beste uit mensen en teams haalt.