Christel Verlouw

Interim manager

Christel is interim manager bij Hospitality Group. Zij volgde de opleiding Hotelmanagement aan de Hotel Management School in Maastricht waar zij in 2015 afstudeerde in de richting Horizons in Hospitality. In 2018  rondde zij als Young Professional bij Hospitality Group het twee jaar durende traineeship af voor jonge talenten.

In de rol van interim-manager heeft Christel al een grote diversiteit aan interimopdrachten vervuld, bij onder andere opdrachtgevers als Volkswagen Pon Financial Services, UWV, Erasmus Universiteit, Perfetti van Melle, VUmc en APG. Hier vervulde zij tijdelijk de functies van project- en sitemanager, facilitair manager en business developer. Een afwisseling in zowel project- als lijnfuncties, die zij alle met succes af heeft weten te ronden.

Christel werkt accuraat en doelgericht, is communicatief sterk en pragmatisch ingesteld. Ze combineert haar kennis en ervaring in facilitaire dienstverlening met buitengewoon sterke projectmanagementvaardigheden. Christel krijgt energie van werken met teams om zo samen (zichtbare) resultaten te boeken.