/
/
Dennis Vonk
Dennis
Vonk
Senior consultant
Sourcing & organization

Dennis is senior consultant Sourcing & organization bij Hospitality Group en adviseert opdrachtgevers over sourcingvraagstukken en begeleidt implementatietrajecten. Hij heeft zijn studie Bedrijfskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  

De afgelopen 15 jaar heeft Dennis ruime facility management ervaring opgedaan bij Sodexo Nederland en ISS Facility Services, in het bijzonder met project- en transitiemanagement. Binnen ISS heeft Dennis vele (IFM)-contracten succesvol geïmplementeerd in zowel office-based als production-based omgevingen. Projectbegeleiding met oog en gevoel voor de zachte kant van een project en het met succes opleveren van het eindresultaat, daar haalt Dennis energie uit. Dennis is ervan overtuigd dat de menselijke factor in zowel adviestrajecten als implementaties een belangrijke rol speelt in het uiteindelijke succes en de adaptatie van de uitkomsten. 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.