/
/
Dianne van den Hombergh
Dianne
van den Hombergh
consultant
Learning & change

Dianne is consultant learning & change en neemt daarnaast deel aan ons Young Professional programma. In februari 2021 rondde zij haar opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen af. Haar afstudeeropdracht over de vervanging van plastic Food & Beverage disposables deed ze bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen.

Als consultant learning & change ontwikkelt en verzorgt Dianne inspirerende leerprogramma’s, begeleidt ze verandering en brengt mensen in beweging. Dianne’s motto: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan!” maakt dat zij geen uitdaging uit de weg gaat.

Kenmerkend voor Dianne is haar uitstekende stakeholdermanagement. Ze is een echt mensen-mens, staat stevig in haar schoenen, is zeer resultaatgericht en voelt zich snel thuis in nieuwe omgevingen. Dianne is erg sociaal, legt gemakkelijk verbinding en is zelfkritisch.

Projecten

Waar Dianne aan heeft bijgedragen

Ontwikkelen duurzaamheidsvisie Ronald McDonald Kinderfonds

Get Xcited! Gastvrijheid bij Yask

Gastvrijheid en service­waarden bij de Radboud Universiteit

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.