/
/
Elke van Nijnatten
Elke
van Nijnatten
interim manager

Elke is interim manager bij Hospitality Group. Na haar afstuderen aan de Hotel Management School in Maastricht heeft ze ervaring opgedaan bij Andaz Hotel als events sales & planning medewerker en als business manager. Naast een leidinggevende en commerciële rol was ze ook projectmanager voor key accounts.

Als interim manager kan Elke haar passie voor hospitality en haar pragmatische projectaanpak perfect combineren. Met haar natuurlijke nieuwsgierigheid maakt ze zich een organisatie snel eigen en weet ze de juiste stakeholdersop het juiste moment bij elkaar te brengen.

Elke is daadkrachtig, empatisch en neemt effectief beslissingen. Van afwisselende rollen met veel verantwoordelijkheid krijgt zij enorm veel energie. Zo werkt ze met veel plezier aan het in kaart brengen en optimaliseren van de processen binnen het facilitaire team van Gemeente Haarlemmermeer.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.