/
/
Esmée van den Hatert
Esmée
van den Hatert
consultant
Food & hospitality concepts
Workplace strategy & design

Esmée neemt als enthousiaste en nieuwsgierige consultant ook deel aan het Young Professional Programma. Tijdens haar bacheloropleiding Facility Management aan de Hogeschool Utrecht deed zij onderzoek naar de toekomstige werkomgeving en beleving daaromheen. Na haar studie startte Esmée als interim manager bij Hospitality Group. Inmiddels heeft ze na diverse facilitaire interim opdrachten de overstap gemaakt naar consultant.

Als consultant ontwikkelt Esmée concepten voor de werkomgeving en horeca- en cateringvoorzieningen. Zij creëert waarde door de behoeften van de eindgebruikers voorop te stellen. Met haar oog voor detail, pro activiteit en gastvrije persoonlijkheid realiseert Esmée aantrekkelijke voorzieningen die passen bij de organisatie en gebruikers. Het draait voor haar uiteindelijk om het ontzorgen en verbeteren van de omgeving zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Projecten

Waar Esmée aan heeft bijgedragen

Facilitair project­ondersteuner bij Erasmus Universiteit Rotterdam

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.