Heleen Ruys

Partner
Training & development

Heleen is partner training & development bij Hospitality Group. Na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht rondde ze de universitaire studie Sociologie, Arbeid en Organisatie af. Heleen is al ruim 15 jaar verbonden aan Hospitality Group en deed haar ervaring op in alle geledingen van de organisatie in diverse functies.

Van 2004 tot 2015 was ze een van de drijvende krachten binnen Interim & Recruitment. De laatste jaren als eindverantwoordelijke in de rol van managing partner.

Sinds 2015 voelt Heleen zich als een vis in het water als partner training & development. Met haar team traint en begeleidt ze medewerkers en organisaties in hun ontwikkeling. Trainingsprogramma’s voor gastvrijheid en Het Nieuwe Werken zijn hiervan voorbeelden. Heleen is RealDrives gecertificeerd en zet deze methode in wanneer teams hun samenwerking willen optimaliseren. Haar energie, empathie en analytisch denkvermogen zorgen ervoor dat ze echt verschil maakt. Ze krijgt mensen in beweging en zet veranderingen in gang.