/
/
Hidde van Gelder
Hidde
van Gelder
community manager

Met zijn passie en enthousiasme voor het verbinden van mensen bouwt Hidde inspirerende communities in facility management, huisvesting en inkoop. Hij ronde in 2018 zijn opleiding aan de Hotel Management School Maastricht af. Hij liep stage in Thailand en volgde in Finland een minor international business aan de Laurea University of Applied Sciences.

Zijn eerste ervaring als community manager was bij Zoku in Amsterdam. Hier bracht hij zowel expats als lokale ondernemers bij elkaar door events en het managen en hosten van de coworking space en sociale ruimtes. Ook specialiseerde hij zich in duurzaamheid na een training bij B Corp als B Leader en nam de verantwoordelijkheid voor de B Corp (her) certificering. 

Na Zoku was hij Community Developer bij Impact Hub Amsterdam. Hier lag zijn focus op het laten groeien van impact ondernemers door hen in een community bij elkaar te brengen en te inspireren. Verder heeft hij ervaring als trainer op bijvoorbeeld de Hotelschool The Hague op het thema sustainable hospitality.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.