Hielke Veldhuis

Junior Community manager
Training & development

Hielke is junior community manager bij Hospitality Group en neemt daarnaast deel aan het Young Professional programma. In de zomer van 2020 rondde hij de opleiding Hotel Management aan het Saxion in Apeldoorn af. Tijdens zijn studie heeft Hielke in verschillende organisaties en rollen ervaring opgedaan. Zijn passie voor hospitality reikte verder dan de hotellerie en Hielke besloot zich breder te willen ontwikkelen.

Bij Service Design bureau 31Volts ontwikkelde hij de dienstverlening van opdrachtgevers op basis van Design Thinking. Tijdens zijn afstuderen bij Gastvrijheid in Bedrijf heeft Hielke de principes van deze methode verder toegepast. Hij ontwierp een concept voor een hospitality community met een bijbehorend online platform.

Als Community manager houdt Hielke zich bezig met het laten groeien en bloeien van verschillende courses en community’s in hospitality, facility management en huisvesting. Hij zet zich graag in als verbindende factor en als inspirator voor anderen.

  • https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/09/Featured-image-2000x1200-1-300x180.jpg Join our FM Community!