/
/
Ingrid Siepel
Ingrid
Siepel
community manager

Als community manager initieert, ontwikkelt en organiseert Ingrid diverse communities en events voor professionals in inkoop, facility management en huisvesting. Ingrid rondde de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen af. Daarna voltooide zij Bedrijfskunde en de MBA Strategy and Innovation aan de Rijksuniversiteit in Groningen.

Ingrid is inmiddels bijna tien jaar actief binnen de internationale educatie. In de Verenigde Staten bekleedde ze de rol als international advisor. Daar was ze onder andere bij de State University of New York in Oneonta verantwoordelijk voor de onderwijsprogramma’s met de Europese partneruniversiteiten.

Ingrid brengt met veel enthousiasme mensen bij elkaar om van elkaar te leren en met elkaar te groeien. Ze is gedreven om actuele zaken en inspirerende verhalen om te zetten naar interactieve programma’s voor de Nederlandse professional.

Projecten

Waar Ingrid aan heeft bijgedragen

Inspiratietour toekomst van werken Belastingdienst

Inspiratiedagen Rijnstate Ziekenhuis

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.