Ingrid Siepel

Community manager
Training & development

Als Community Manager initieert, ontwikkelt en organiseert Ingrid diverse communities en events voor professionals in inkoop, facility management en huisvesting. Ingrid rondde de opleiding Facility Management af aan de Hanzehogeschool in Groningen. Daarna voltooide zij Bedrijfskunde en de MBA Strategy and Innovation aan de Rijksuniversiteit in Groningen.

Haar eerste ervaring in het educatieve werkveld deed ze op als Marketing Manager bij Learnit Training. Inmiddels is ze bijna tien jaar actief binnen de internationale educatie. In de Verenigde Staten bekleedde ze de rol als International Advisor. Daar was ze onder andere bij de State University of New York in Oneonta verantwoordelijk voor de onderwijsprogramma’s met de Europese partneruniversiteiten.

Ingrid krijgt energie van het ontdekken van alles wat nieuw is. Ze brengt met veel enthousiasme mensen bij elkaar om hen van elkaar te leren en om met elkaar te groeien, zowel als professional maar ook als persoon. Gedreven door het verlangen om actuele zaken en inspirerende verhalen om te zetten naar interactieve programma’s voor de Nederlandse professional, startte zij in 2021 als Community manager in het team Training & development van Hospitality Group.