/
/
Isa Peters
Isa
Peters
consultant
Sourcing & organization

Isa werkt als consultant bij Hospitality Group. In februari 2023 rondde ze haar opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met succes af en is daarna meteen gestart bij Hospitality Group.

Tijdens haar opleiding heeft Isa ervaring opgedaan bij het Radboudumc waar zij een intern klanttevredenheidsonderzoek uitvoerde en meehielp in de implementatie van een nieuw systeem voor logistieke aanvragen. Daarnaast heeft Isa zich als bestuurslid en penningmeester ingezet voor de studievereniging.

Ter afronding van haar opleiding heeft ze haar afstudeerstage bij Hospitality Group uitgevoerd. Haar opdracht: het onderzoeken en meenemen van het thema Duurzaamheid in het Provider Performance Onderzoek 2022 en dit uitvoeren en analyseren.

Isa gaat graag projectmatig te werk en is resultaatgericht. Ze past zich snel aan aan een nieuwe omgeving en staat graag voor mensen klaar. Haar nieuwsgierigheid en leergierigheid maken dat Isa snel nieuwe dingen oppakt en dat ze graag nieuwe dingen leert.