/
/
Jarrik van Doesburg
Jarrik
van Doesburg
Sustainability coordinator
Sustainability

Jarrik is sustainability coordinator bij Hospitality Group. Hij heeft de opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) afgerond. Jarrik is een groot natuurliefhebber en is gedreven om organisaties te verduurzamen. Zo wil hij een steentje bijdragen aan een eerlijkere en duurzamere wereld.

Tijdens de opleiding deed hij onderzoek naar circulariteit in kantoorgebouwen en volgde hij de minor Circulaire Economie. Zijn afstudeeronderzoek deed hij bij Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) en stond volledig in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Jarrik is leergierig, ruimdenkend en gestructureerd. Hij krijgt veel energie van het analyseren van duurzaamheidsdata. In zijn rol als sustainability coordinator draagt hij bij aan de jaarlijkse duurzame doelen van Hospitality Group. Ook is hij onder andere verantwoordelijk voor onze CO2-footprints en het MVO-jaarverslag. Daarnaast begeleidt hij voor ons de ISO 14001 en B Corp certificeringen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.