/
/
Jarrik van Doesburg
Jarrik
van Doesburg
Content creator duurzaamheid
Sustainability

Jarrik is content creator duurzaamheid bij Hospitality Group. Hij heeft de opleiding Facility Management afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Omdat Jarrik erg veel affiniteit heeft met duurzaamheid, heeft hij zich gedurende zijn opleiding hierin gespecialiseerd.

De minor van zijn opleiding stond in het teken van de Circulaire Economie. Voor zijn afstudeeronderzoek heeft Jarrik bij Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) onderzocht welke maatregelen de facilitaire dienstverlening kon nemen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Jarrik is leergierig, ruimdenkend en gestructureerd. Daarnaast krijgt hij veel energie van projectmatig werken. In zijn rol als content creator duurzaamheid onderzoekt en schrijft hij over alle actualiteiten en expertises van Hospitality Group op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast geeft hij mede vorm en inhoud aan onze duurzame doelen en begeleidt hij ons in het worden van een B Corp. Op deze manier wil Jarrik graag zijn steentje bijdragen aan een eerlijkere en een duurzamere wereld.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.