/
/
John Phernambucq
John
Phernambucq
interim manager

John is interim manager bij Hospitality Group. Hij studeerde Facility Management aan de Hogeschool van Rotterdam en vulde dit aan met trainingen over o.a. bouwkunde en de CO2-prestatieladder. De afgelopen jaren ondersteunde hij bij Facilicom diverse opdrachtgevers in verschillende branches met de energietransitie. Hij was verantwoordelijk voor de wettelijke verduurzaming én voor de klantspecifieke verduurzaming. Ook hielp hij een opdrachtgever met de hard en soft services contracten.

In zijn rol als interim manager bij Hospitality Group werkt John momenteel bij Perfetti van Melle waar hij verantwoordelijk is voor de hard services. Zijn opdracht is het professionaliseren van de hard serviceafdeling, het onderzoeken van de om soft en hard services onder één afdeling te brengen en het organiseren van onderhoud aan de gebouwgebonden en technische installaties.

John heeft een gezonde dosis enthousiasme en energie, bezit uitstekende communicatieve vaardigheden, doorzettingsvermogen en is analytisch.

Projecten

Waar John aan heeft bijgedragen

Technisch coördinator bij Perfetti Van Melle