Joran Lise

Senior interim manager

Joran is senior interim manager bij Hospitality Group. Hij volgde de studie Facility Management aan de HAN en is in het bezit van een NEVI professional diploma. Joran heeft uitgebreide ervaring in real estate, het aansturen van facilitaire diensten en met inkoop- en huisvestingstrajecten.

Zo was hij bij een automotive organisatie verantwoordelijk voor vastgoedmanagement, inkoop van indirecte spend, contract- en leveranciersmanagement en het onderhoud van 70 panden. Daarnaast was Joran verantwoordelijk voor het optimaliseren van alle facilitaire diensten op het hoofdkantoor. Hij was verantwoordelijk voor de strategie, het budget en stuurde het facilitaire team aan.

Als senior interim manager bij Hospitality Group richt Joran zich op real estate vraagstukken, vastgoedmanagement, inkoopvraagstukken, inkoopmanagement en het aansturen van facilitaire organisaties. Joran is open, betrouwbaar en betrokken. Hij werkt accuraat, resultaatgericht en is een goede onderhandelaar. Met zijn zakelijk inzicht en proactieve houding kan Joran situaties en processen snel doorgronden.