Kim op ’t Hoog

Consultant
Sourcing, regie & performance

Kim studeerde cum laude af in een versneld HBO traject facility management en rondde vervolgens haar Master ‘Organisation Studies’ af. Haar carrière begon Kim als interim professional bij Hospitality Group. Bij Altrecht voerde ze als interim medewerker servicedesk verbeteringen door voor de verdere professionalisering van de servicedesk en verving ze uiteindelijk tijdelijk de facilitair coördinator. Daarnaast nam ze deel aan diverse organisatiebrede projecten gebaseerd op het Lean principe.

Per 1 september 2015 is Kim junior consultant en richt zij zich op organisatievraagstukken en (kwantitatief) onderzoek. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken en regievraagstukken binnen organisaties.

In alles laat Kim zien dat ze lef heeft en gedreven is, maar ook dat ze focus kan aanbrengen. Ze stelt ambitieuze doelen en zorgt met haar gestructureerde werkwijze dat ze deze ook bereikt. Ze is slim, analytisch en doorziet processen snel. Ze neemt haar omgeving mee en zoekt op de juiste momenten afstemming. Blijven groeien is voor Kim een speerpunt.