/
/
Lotte Gilbers
Lotte
Gilbers
consultant
Sourcing & organization

Als enthousiaste en leergierige consultant bij Sourcing & organization neemt Lotte deel aan het Young Professional Programma. In de zomer van 2021 rondde zij de studie International Hotel Management af aan het Saxion in Apeldoorn. Gastvrijheid kwam hier in veel verschillende facetten voorbij.  

Lotte is afgestudeerd bij Gastvrijheid in Bedrijf waar ze onderzoek heeft gedaan naar de behoeften van (potentiële) community leden. Hier is haar passie voor klantbeleving en Service Design ontstaan. Bij Hospitality Group helpt ze opdrachtgevers met het organiseren en optimaliseren van hun dienstverlening. De mens staat hierin centraal, iets wat Lotte ook typeert in het dagelijks leven.  

Lotte is empathisch, sociaal, open, nieuwsgierig en gedreven. Daarnaast is ze analytisch sterk en heeft ze oog voor detail. Lotte zet graag de extra stap om iets tot een succes te maken en verwachtingen te overtreffen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.