/
/
Lucia Breedijk
Lucia
Breedijk
interim manager

Met veel enthousiasme volgt Lucia als interim manager het Young Professional Programma. In 2020 rondde Lucia haar bacheloropleiding Facility Management af aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar stage bij CSU schreef ze een advies voor het implementeren van een duurzaam afvalverzamelingsproces. Bij EW Facility Services heeft ze een kwaliteitsonderzoek uitgevoerd naar de schoonmaakwerkzaamheden van de housekeeping bij hotel NH Collection Flowermarket.

Na haar stage is Lucia naast haar studie blijven werken bij EW Facility Services. Als supervisor maakte ze deel uit van de housekeeping en gaf ze leiding aan schoonmaakmedewerkers van verschillende hotels.

Om haar kennis te verbreden heeft Lucia in 2022 haar pre-master en master Bedrijfskunde afgerond. Als interim manager ondersteunt zij organisaties graag bij het coördineren van o.a. catering, receptie, schoonmaak en beveiliging en het organiseren van evenementen. Lucia is een harde werker, flexibel en is goed in plannen en organiseren. Ze is iemand die leergierig is, doorzet en graag in teamverband werkt.

Projecten

Waar Lucia aan heeft bijgedragen

Facilitair coördinator bij leasemaatschappij ALD Automotive