Lynette Verduijn Lunel

Junior consultant
Sourcing, regie & performance

Lynette is junior consultant Sourcing, regie en performance en neemt daarnaast deel aan het Young Professional programma. Tijdens haar opleiding  Facility Management aan Breda University is zij in haar eerste jaar verkozen tot ‘student van het jaar’.

Lynette liep stage bij de facilitaire afdeling van Shell International in Londen en bij de Real Estate projectafdeling van Unilever in Rotterdam. Na haar bachelor heeft ze een master in International Business gevolgd aan Maastricht University. Ze was onderdeel van het ‘Global Business programma’ en volgde met een groep studenten vakken aan universiteiten in Canada en Peru.

Als junior consultant helpt Lynette opdrachtgevers met het organiseren en optimaliseren van dienstverlening. Vraagstukken lopen uiteen van inkoop en regievoering tot monitoring van dienstverlening. Lynette is ambitieus en heeft een passie voor alles wat internationaal is. Ze beweegt zich graag in omgevingen met verschillende culturen.  Lynette houdt van een flinke uitdaging en gaat voor kwaliteit.