/
/
Martine Atzema
Martine
Atzema
partner
Workplace strategy & design

Martine is partner Workplace Strategy & design en senior organisatieadviseur voor complexe huisvestingsvraagstukken. Na haar studie Facility Management in Groningen heeft ze diverse management- en adviesrollen gehad op het snijvlak van vastgoed, inkoop, HR en facility. In 2020 rondde ze ook de studie organisatie- en veranderkunde af.

Martine gelooft sterk in een veranderkundige aanpak en het op maat maken van de werkomgeving voor een organisatie. Een werkomgeving die klopt, maakt dat je je als mens en professional gezien voelt en het beste uit jezelf kunt halen. En dat gaat over de fysieke aanpassingen maar vooral ook over cultuurambities, manieren van werken, de plek waar je werkt, facilitaire services en omgangsvormen.

Martine brengt een ander perspectief, is analytisch sterk en kan vanuit haar brede ervaring goed overzien waar aanpassingen nodig zijn om consistent te ontwikkelen. Haar flair, enthousiasme en empathie maken haar een adviseur die door opdrachtgevers veelvuldig wordt teruggevraagd.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.