/
/
Melissa van Beek
Melissa
van Beek
interim manager

Melissa is interim manager bij Hospitality Group en heeft bij ons het Young Professional programma voor jonge talenten gevolgd. Melissa studeerde Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor haar betrokkenheid en inzet tijdens haar studie ontving Melissa vanuit de faculteit van haar hogeschool een onderscheiding en bijbehorende award.

Melissa voelt zich thuis in het interimvak. Ze heeft opdrachten uitgevoerd bij verschillende type organisaties zoals HEINEKEN, Booking.com, Codarts en ISS/Enexis. Bij deze organisaties vervulde zij tijdelijke rollen als bijvoorbeeld (project)coördinator, SME soft services of teammanager.

Melissa is sociaal vaardig, doelgericht en is goed in procesdenken. Ze is een mensgerichte manager met een gezonde dosis humor die organisaties goed kan adviseren en ondersteunen. Met haar helicopterview en analyserend vermogen helpt ze deze organisaties graag verder. Ze haalt hierbij haar energie uit het samen bouwen van teams/afdelingen/organisaties.

Projecten

Waar Melissa aan heeft bijgedragen

Facility Support bij HEINEKEN Nederland

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.