Melissa van Beek

Young Professional

Melissa is junior interim manager en neemt daarnaast deel aan het Young Professional programma. Ze rondde recent haar opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen met succes af.  

Tijdens haar studie deed zij ervaring op bij Van Lanschot Bankiers, waar zij de facilitaire zaken in de regio coördineerde en de formele evenementen organiseerde. Vervolgens studeerde zij af bij Philadelphia Zorg. Voor haar betrokkenheid en inzet tijdens haar studie ontving Melissa een onderscheiding en bijbehorende award vanuit de Faculteit Economie en Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens haar opleiding werkte Melissa eerder voor Hospitality Group. Zij ondersteunde bij het jaarlijkse Provider Performance Onderzoek. Als Young Professional is Melissa nu aan de slag bij Heineken als interim facility support. 

Melissa is projectmatig sterk, zeer doelgericht en werkt graag in een afwisselende en dynamische organisatie waar zij veel kan leren. Ze gaat graag de uitdaging aan en voelt zich snel thuis in nieuwe omgevingen.