/
/
Melissa van Beek
Melissa
van Beek
interim manager

Melissa is interim manager bij Hospitality Group en heeft bij ons het Young Professional programma voor jonge talenten gevolgd. Melissa studeerde Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor haar betrokkenheid en inzet tijdens haar studie ontving Melissa vanuit de faculteit van haar hogeschool een onderscheiding en bijbehorende award.

Tijdens haar opleiding werkte Melissa al eerder voor Hospitality Group. Zij ondersteunde bij het jaarlijkse Provider Performance Onderzoek. Als Young Professional was Melissa werkzaam bij HEINEKEN Nederland in de rol als facility support, waarna ze doorgroeide naar de rollen subject matter expert soft services en projectcoördinator.

Melissa is projectmatig sterk, zeer doelgericht en werkt graag in een dynamische organisatie waar zij veel kan leren. Ze gaat graag de uitdaging aan en voelt zich snel thuis in nieuwe omgevingen.

Projecten

Waar Melissa aan heeft bijgedragen

Facility Support bij HEINEKEN Nederland

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.