/
/
Mina Boogaard
Mina
Boogaard
consultant
Workplace strategy & design

Mina is consultant Workplace strategy & design bij Hospitality Group. Zij behaalde een bachelor Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en volgde de master Design for Interaction. Na haar studie verdiepte zij zich in werkwijzen in de zorg met als focus het betrekken van de gebruikers.

Binnen Hospitality Group houdt Mina zich bezig met het ontwikkelen van werkconcepten, waarbij de ervaring van de gebruiker, de visie van de opdrachtgever en trends en ontwikkelingen samenkomen. Een toekomstbestendige omgeving die beter past bij de organisatie én de eindgebruiker.

Mina is erg creatief, nieuwsgierig en bekijkt de situatie graag vanuit de gebruiker. Human centered en user experience design kenmerken haar werkwijze. Ze gebruikt verschillende tools om de gebruikers goed te betrekken tijdens het proces om uiteindelijk tot een omgevingsconcept te komen dat breed wordt gedragen. Van een publiekshal voor een gemeente tot een werkconcept voor de vele verschillende kantoren van Staatsbosbeheer.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.