/
/
Nick Harmsen
Nick
Harmsen
consultant
Food & hospitality concepts

Nick is consultant bij Hospitality Group. Nick volgde de Horeca Vakschool Zomerhof en de opleiding Middle Management van MDGO Consumptieve Technieken.

Nick heeft ruim twintig jaar gewerkt bij een bekende cateraar in meerdere functies zoals cateringmanager, salesmanager en projectcoördinator. In deze laatste functie was hij onder andere verantwoordelijk voor nieuwe cateringconcepten en -formules. Daarnaast heeft Nick gewerkt als company store manager bij een horeca franchiseorganisatie en als projectadviseur bij twee grootkeukenbedrijven.

Bij Hospitality Group richt Nick zich als consultant op het bedenken van catering- en horecaconcepten en de inrichting van bedrijfsrestaurants en horecagelegenheden. Door de mix van ervaring op het gebied van operationele bedrijfscatering en horeca, marketing-formules en concepten, commercie en grootkeukentechniek is Nick in staat om een goede balans te creëren tussen esthetiek en functionaliteit.

Projecten

Waar Nick aan heeft bijgedragen

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.