/
/
Pim Boderie
Pim
Boderie
Senior consultant
Sourcing & organization

Pim is consultant bij Hospitality Group en heeft bij ons het Young Professional programma voor jonge talenten gevolgd. Na zijn studie Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen rondde hij nog twee masters af: International Business & Management aan de Rijksuniversiteit Groningen en Regional and World Economics aan de Universiteit van Shanghai in China.

Als interim manager heeft Pim bij diverse opdrachtgevers als ASML, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM opdrachten vervuld. Bij deze opdrachtgevers vulde hij verschillende rollen succesvol in, van projectleider tot beleidsadviseur.

Pim heeft een passie voor facility management en wil zichzelf continu verder ontwikkelen. Door zijn kennis en ervaring op zowel operationeel als tactisch en strategisch niveau en zijn internationale profiel is hij snel van meerwaarde.

Projecten

Waar Pim aan heeft bijgedragen

IFM tender bij een financiële instelling

Verhuis­­coördinator bij PGGM

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.