Pim Boderie

Consultant
Sourcing, regie & performance

Pim is consultant bij Hospitality Group en heeft bij ons het Young Professional programma voor jonge talenten gevolgd. Na zijn studie Facility Management aan de Academie Diedenoort, Hogeschool Arnhem Nijmegen, rondde hij nog twee masters af. De eerste master, International Business & Management, volgde hij aan de Rijksuniversiteit Groningen en de tweede master, Regional and World Economics, volgde hij in China aan de Universiteit van Shanghai.

Als interim manager heeft Pim bij diverse opdrachtgevers als ASML, de Nederlands Voedsel en Waren autoriteit en pensioensuitvoerder PGGM opdrachten vervuld. Bij deze opdrachtgevers vulde hij verschillende rollen succesvol in, van projectleider tot beleidsadviseur.

Pim heeft een passie voor het FM vak en wil zichzelf continue verder ontwikkelen. Door zijn kennis en ervaring op zowel operationeel niveau als tactisch en strategisch niveau en zijn internationale profiel is hij snel van meerwaarde in zijn opdrachten.

  • https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/07/2048px-Shanghai_skyline_from_the_bund-300x180.jpg Van Groningen naar Shanghai