Rick Steinmann

Partner
Service & workplace design

Rick is partner bij Hospitality Group. Zijn primaire aandachtsgebied is het ontwikkelen, implementeren en vooral ook borgen van huisvestings- en gebruiksconcepten voor kantoren, onderwijs- en zorginstellingen.

Met zijn team weet Rick zowel op bestuurlijk als uitvoerend niveau tot de kern van vraagstukken door te dringen. Vanuit diverse rollen, van adviserend en participerend tot projectmatig, werkt Rick naar tastbaar resultaat. Om verandering te borgen maakt hij gebruik van een integrale aanpak. Daarbij weet hij verschillende disciplines te betrekken en creëert hij maximaal draagvlak.

De gecombineerde inhoudelijke expertise van hospitality, facility management en huisvesting binnen Hospitality Group omschrijft Rick als uniek: ‘Het is dankzij deze expertise dat we onze opdrachtgevers in de meest brede zin kunnen ondersteunen bij het invullen van de aan huisvesting verbonden lange termijn ambities.’ Specifieke, langjarige werkervaring voor organisatie als ABN AMRO, Essent, de Universiteit van Tilburg en diverse zorginstellingen maken Rick een breed georiënteerd en ervaren adviseur op het gebied van huisvesting.

  • https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/02/shutterstock_530775229_2000px-300x180.jpg Future Work Course 2022