/
/
Rylana van der Marel
Rylana
van der Marel
designer

Rylana is designer bij Hospitality Group. Na haar studie Mediavormgeven aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en Communication & Multimedia Design aan Avans Hogeschool in Breda heeft zij haar premaster Industrial Design aan de TU Eindhoven afgerond. Rylana heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Grafisch Ontwerp & Branding, Interactieve Product Ontwerpen, Gamification & Dataverzameling en Handleidingen & Instructieve Illustraties.

Complexe inhoud door middel van visualisatie voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken, is wat haar drijft. Naast het maken van visualisaties, kijkt ze graag naar een passend middel waarmee gecommuniceerd wordt. Verder is Rylana een echte duizendpoot. Dit doet zij vanuit haar sterke grafische basis en creativiteit. Met haar ontwerpen helpt ze zowel Hospitality Group als externe opdrachtgevers graag hun content naar een hoger niveau te tillen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.