/
/
Sacha Wetten
Sacha
Wetten
field manager
Interim & recruitment

Sacha is field manager bij Hospitality Group. Na haar studie Hotel & Hospitality Management heeft Sacha binnen deze branche diverse rollen vervuld. Als senior projectmanager bij een creatief communicatiebureau was zij eindverantwoordelijk voor de events. Het was aan Sacha om de gehele voorbereiding in goede banen te leiden.

Als field manager haalt Sacha de exacte vraag en bijbehorende competenties bij onze opdrachtgevers en collega business units op die om verschillende redenen tijdelijke versterking zoeken. Daaraan koppelt zij de juiste kandidaten met het passende talent voor die rol. Eenmaal op opdracht geplaatst, begeleidt Sacha onze interne en externe professionals bij de uitvoering van hun projecten en in hun persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast is Sacha leidinggevende van onze interim Young Professionals. Zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak begeleidt zij hen in hun ontwikkeling.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.