Sacha Wetten

Field manager/Project manager
Interim & recruitment

Sacha is Field manager bij Hospitality Group. Na haar studie Hotel en Hospitality management heeft Sacha diverse rollen vervult binnen deze branche. Als senior projectmanager bij een creatief communicatiebureau was zij eindverantwoordelijk voor de events. Het was aan Sacha om de gehele voorbereiding in goede banen te leiden. Om een kloppend geheel te maken van de uitgewerkte concepten en de verwachtingen waar te maken, of nog beter; te overtreffen!

Als Field manager haalt Sacha de exacte vraag en bijbehorende competenties op bij onze opdrachtgevers en collega business units die om verschillende redenen tijdelijke versterking zoeken. Daaraan koppelt zij de juiste kandidaten met het passende talent voor die rol. Eenmaal geplaatst op opdracht begeleidt Sacha onze interne en externe professionals bij de uitvoering van hun projecten en in hun persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast is Sacha leidinggevende van onze Interim Young Professionals. Zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak begeleid zij hen in ontwikkeling en stippelen ze samen de weg uit naar de top.