/
/
Sacha Wetten
Sacha
Wetten
field manager
Interim & recruitment

Sacha is Field manager en manager van de (Senior) Interim professionals bij Hospitality Group. In haar rol haalt Sacha bij onze opdrachtgevers de exacte vraag en bijbehorende competenties op voor tijdelijke vacatures. Daaraan koppelt zij de juiste kandidaten met het passende talent en ambitie voor die rol. Eenmaal op opdracht begeleidt Sacha onze interne en externe professionals bij de uitvoering van hun projecten, waarbij de nadruk in haar rol ligt op de interne professionals. Als leidinggevende begeleidt zij het team, naast de opdrachten, ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Anderen laten groeien krijgt Sacha veel energie van.

Na haar studie Hotel & Hospitality Management heeft Sacha binnen deze branche diverse rollen vervuld. Als senior projectmanager bij een creatief communicatiebureau was zij eindverantwoordelijk voor de grote events. Het was aan Sacha om de gehele voorbereiding en uitvoering in goede banen te leiden. Vanuit deze rol had zij al vaak te maken met de facilitaire professionals en uitdagingen op locatie. Het projectmatig werken is iets wat Sacha goed afgaat. Naast haar rol als Field manager pakt Sacha dan ook diverse projecten op binnen het bureau.

Projecten

Waar Sacha aan heeft bijgedragen

Facilitair coördinator bij cultuurspecifiek verpleeghuis Raffy

Ondersteuning cluster FM team Advies en Ontwikkeling

Technisch coördinator bij Perfetti Van Melle

Van adviesstuk naar interim opdracht bij Harvest House

Interim facilitair coördinator bij Optimus Primair Onderwijs

Facilitair Projectmanager bij Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.