/
/
Sanne van Nieuwkoop
Sanne
van Nieuwkoop
interim manager

Sanne is interim manager bij Hospitality Group. In 2022 startte zij als Young Professional bij Hospitality Group en volgde ons twee jaar durende traineeship voor jonge talenten. Haar opleiding Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam met als minor Verandermanagement en Interne Communicatie heeft zij in 2020 afgerond. Als aanvulling hierop volgde ze de master Management van de Publieke Sector aan Universiteit Leiden. Met de specialisatie Strategie, Advisering en Verandermanagement heeft zij haar kennis flink verbreed.

Als interim manager heeft Sanne al een grote diversiteit aan opdrachten vervuld, onder andere bij opdrachtgevers als Booking.com, Paramount, Dienst Justiti√ęle Inrichtingen, ISS/Enexis en Gemeente Haarlemmermeer. Hier vervulde zij mooie afwisselende rollen in zowel project- als lijnfuncties.

Sanne bekijkt vraagstukken met een analytische blik en steekt graag haar handen uit de mouwen. Ze is betrokken en wil continu blijven leren en ontdekken. In haar werk pakt ze zaken planmatig en gestructureerd aan.