/
/
Tom de Jong
Tom
de Jong
Senior field manager
Sustainability manager
Interim & recruitment
Sustainability

Tom is sustainability manager & senior field manager bij Hospitality Group. Duurzame ontwikkelingen vertalen naar facilitaire ambities en een plan om echt vooruitgang te boeken, is waar hij veel energie van krijgt. Tom vergroot de duurzame impact van Hospitality Group en de duurzame waarde van opdrachten bij onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Als senior field manager is hij het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en facilitaire interim professionals voor interim opdrachten, met focus op ons zzp-netwerk. Tom taxeert de talenten van facilitaire professionals en verbindt deze aan de ambities van onze opdrachtgevers. Hij excelleert als sparringpartner voor onze opdrachtgevers.

Tom heeft 18 jaar ervaring in het facilitaire werkveld. Na de Hotelschool The Hague werkte hij als facility manager en servicemanager bij ING en startte aansluitend als interim-manager bij Hospitality Group met o.a. interimfuncties bij Volkswagen Pon Financial Services. Tom werkt met bevlogenheid en passie. Hij legt makkelijk contact, doorgrondt organisaties en situaties snel, schakelt gemakkelijk op uiteenlopende onderwerpen en brengt mensen in beweging.

Projecten

Waar Tom aan heeft bijgedragen

Duurzaam interim management bij JCDecaux

Circulaire catering bij FMHaaglanden

Interim office & facility manager bij Bestseller E-commerce

Duurzaam project­management bij Allinq

Elektrificatie wagenpark FMHaaglanden

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.