/
/
Tom de Jong
Tom
de Jong
field manager
Interim & recruitment
Sustainability

Tom is field manager bij Hospitality Group. Als field manager is Tom voor het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en facilitaire interim professionals, met focus op het ZZP-netwerk van Hospitality Group. Hij verbindt in deze functie passende facilitaire professionals aan onze opdrachtgevers.

Na de Hotelschool Den Haag werkte Tom als facility manager en service manager bij ING, waarna hij de overstap maakte naar Hospitality Group. Als interim manager vervulde Tom als teamleider facility & servicedesk HRF bij Volkswagen Pon Financial Services. In deze rol optimaliseerde hij onder meer de dienstverlening en gaf hij structuur en uitvoering aan het facilitaire veranderprogramma.

Tom legt makkelijk contact, verbindt en maakt er samen een succes van. Hij doorgrondt organisaties en situaties snel, schakelt gemakkelijk op uiteenlopende onderwerpen en brengt mensen in beweging.

Projecten

Waar Tom aan heeft bijgedragen

Duurzaam interim management bij JCDecaux

Circulaire catering bij FMHaaglanden

Interim office & facility manager bij Bestseller E-commerce

Duurzaam project­management bij Allinq

Elektrificatie wagenpark FMHaaglanden

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.