Tom de Jong

Field manager
Interim & recruitment

Tom is field manager bij Hospitality Group en verbindt in deze functie passende facilitaire professionals aan onze opdrachtgevers. Met zijn brede ervaring in het facilitaire werkveld is hij in staat opdrachtgevers inhoudelijk te adviseren bij uitdagende facilitaire – en organisatie vraagstukken.

Als field manager is Tom voor Hospitality Group het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en facilitaire interim professionals, met focus op het ZZP-netwerk van Hospitality Group.

Na de Hotelschool Den Haag werkte Tom als facility manager en service manager bij ING, waarna hij de overstap maakte naar Hospitality Group. Als interim manager vervulde Tom een uitdagende opdracht bij Volkswagen Pon Financial Services als teamleider Facility & Servicedesk HRF. In deze rol verbeterde hij de facilitaire – en HR dienstverlening door zijn teams te verbinden en in beweging te krijgen, facilitaire – & HR processen te optimaliseren en gaf hij structuur & uitvoering aan het facilitaire veranderprogramma.

Makkelijk contact maken, echt verbinden en er samen een succes van maken, spreken voor Tom. Hij doorgrondt organisaties en situaties snel, schakelt gemakkelijk op uiteenlopende onderwerpen en brengt mensen in beweging.