Vera Peters

Interim manager

Vera is interim manager en en heeft bij ons het Young Professional programma voor jonge talenten gevolgd. Tijdens haar Bachelor Business Administration aan Hotelschool The Hague was zij mede verantwoordelijk voor de opbouw van het acceleratie programma MediaMatters. MediaMatters is een programma waarin media gerelateerde start-ups kunnen groeien en in verbinding worden gebracht met grote corporaties. Zo heeft zij onder meer bijgedragen aan het bouwen van partnerschappen tussen overheid, media corporaties en start-ups. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor de marketing rondom het programma en de operationele uitwerking van de bijeenkomsten.

Na haar studie heeft Vera gewerkt als projectmanager bij Streetwise B.V., een organisatie die gespecialiseerd is in de marketing, promotie, verkoop en werving voor non-profit organisaties. Hier was zij verantwoordelijk voor het optimaliseren en het implementeren van de klantcampagnes en de fondsenwerving voor goede doelen en ziekenhuizen.

Vera krijgt energie van het vergroten van de klantwaarde door de verbinding te leggen tussen grote en kleine organisaties, van overheid tot bedieningsmedewerker en gast. Ze heeft een gastvrije mindset en is gedreven in het vinden van innovatieve oplossingen.