https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/04/Social-distancing-II-300x180.jpg

Back to the office enquête & videocall

Back to the office enquête & videocall
Back to the office enquête & videocall

Auteur:

Auteur:

Hoe laten we medewerkers weer veilig terugkomen naar kantoor in de 1,5-meter-samenleving? We kunnen alleen samen terug naar kantoor als dat verantwoord is. Daarnaast hebben we in de periode van social distancing ook veel geleerd over digitaal en op afstand werken. Dit alles heeft impact op de manier waarop we straks willen en kunnen (samen)werken. Hoe veranderen de maatregelen en ervaringen de functie en inrichting van de (thuis)werkomgeving?

Juist nu organisaties tegen met elkaar vergelijkbare vragen aanlopen en niemand nog alle antwoorden heeft, is het relevant om kennis, ervaring en ideeën te delen over dit thema. Van heel praktisch tot strategisch van aard. Wanneer je deze vragenlijst invult, deel je je eigen bevindingen en ervaringen en ontvang je de resultaten die je weer verder kunnen helpen.

Op woensdag 29 april uur organiseren we om 16.00 uur een videocall speciaal voor FM en HR managers die zich beleidsmatig bezig houden met de terugkeer van kantoormedewerkers in de 1,5-meter-samenleving. Tijdens deze call gaan we dieper in op resultaten van de vragenlijst, delen onze experts Rick Steinmann en Heleen Ruys hun visie en is er voldoende ruimte om zelf vragen te stellen of eigen learnings te delen. Heb jij belangstelling om deel te nemen aan de videocall ‘Back to the office’? Meld je hieronder aan.

  • Privacy statement Hospitality Group
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.