https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/02/Number-1-300x180.jpg

Beste FM adviesbureau in de lijst van Consultancy.nl

Beste FM adviesbureau in de lijst van Consultancy.nl
Beste FM adviesbureau in de lijst van Consultancy.nl

Auteur:

Van de adviesbureaus die actief zijn in Nederland brengt Consultancy.nl in kaart welke bureaus zich tot de top in de markt kunnen scharen en zich een leider mogen noemen in hun specialisme. De lijst van beste adviesbureaus bestaat uit verschillende rankings gericht op onder meer expertise, track record, branchekennis, aantrekkelijkheid en imago als werkgever en meer. We zijn als Hospitality Group erg blij dat we in meerdere rankings hoog scoren. Een groot compliment voor al onze medewerkers en relaties!

Het beste Facility Management bureau

In de ranking Facility Management neemt Hospitality Group de eerste plek in. 🙂 De ranking is gebaseerd op de unieke database van Consultancy.nl die bestaat uit meer dan 1 miljoen datapunten van opdrachtgevers en consultants. In de analyse kijkt Consultancy.nl onder meer naar de expertise van adviesbureaus in Facility Management, thought leadership, awards en erkenningen, en uitgevoerde projecten.

Ranking design, inkoop & meer

In de ranking Design staat Hospitality Group op een 7de plek tussen bureaus als EY, Accenture, McKinsey en Deloitte. Ook in de categorie inkoop nemen we een mooie 7de plek in.

Een 23ste plek (van 128 bureaus) heeft Hospitality Group in de ranking voor het beste track record bij klanten. In deze ranking draait het om het meest succesvol zijn bij het uitvoeren van projecten en het leveren van een concrete return on investment. Op het gebied van thought leadership in de vorm van kennisdeling, het doen van baanbrekend onderzoek en het delen van expertise staat Hospitality Group op de 21ste plaats.

Meer informatie kun je vinden op www.consultancy.nl/rankings