https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/01/Coppa-Hospitality-Group_32-300x180.jpg

Coppa en Hospitality Group bundelen krachten

Coppa en Hospitality Group bundelen krachten
Coppa en Hospitality Group bundelen krachten

Auteur:

COPPA en Hospitality Group kiezen voor een strategische samenwerking. COPPA neemt daarbij een meerderheidsbelang in Hospitality Group. COPPA richt zich met haar inkoopdienstverlening vooral op de zorg en de overheid. Hospitality Group focust zich op ‘Creating better places’ bij overheid, zorg, onderwijs en bedrijfsleven.

De gezamenlijke ambitie is om de beste te worden in professional services. Verbreding, innovatie en duurzaamheid staan centraal in deze ambitie. De huidige professional services, waaronder inkoop, facility & hospitality management, huisvesting, recruitment, branding en community building, bouwen we in de toekomst samen verder uit.

De organisaties houden hun eigen zelfstandigheid, identiteit en directie. COPPA blijft actief vanuit Arnhem en Apeldoorn en Hospitality Group vanuit Amersfoort.

Door deze samenwerking zijn we in staat om onze dienstverlening nog sneller te verbreden en te blijven vernieuwen. Meer services onder één paraplu is zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze medewerkers aantrekkelijk.

Een mooie stap voor beide organisaties waar we erg enthousiast over zijn. Wij kijken uit naar een inspirerende en duurzame samenwerking met Coppa en al onze relaties!

———

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Hospitality Group | John Dommerholt | 06 461 648 77 of j.dommerholt@hospitality-group.nl

COPPA | Bas Bouwman | 06 511 959 07 of bas.bouwman@coppa.nl