Lean certificationhttps://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/12/Header-1000x600-300x180.jpg

Dertig adviseurs LEAN gecertificeerd

Dertig adviseurs LEAN gecertificeerd
Dertig adviseurs LEAN gecertificeerd

Auteur:

Auteur:

De afgelopen maanden hebben 30 adviseurs binnen Hospitality Group zich lean (yellow, green & black belt) gecertificeerd als onderdeel van onze werkwijze ‘High Performance Samenwerken’. High Performance Samenwerken is onze natuurlijke manier van denken en werken die we zelf en in al onze projecten inzetten.

Klantwaarde centraal

De grote kansen voor FM liggen in het verbeteren van de dienstverleningsketen als geheel. In tegenstelling tot optimalisaties binnen één schakel (opdrachtgever of leverancier). Dat vraagt om een aanpak waar lean bij uitstek geschikt voor is.
Tim van Asch, black belt en partner Hospitality Group

Kenmerkend voor onze aanpak is de mindset van continu verbeteren en het denken vanuit de behoefte van de klant. Samen met opdrachtgevers vertalen we visie naar concrete doelen, betrekken we mensen vanuit de gehele organisatie en sturen we op aantoonbare en duurzame verbetering van bedrijfsresultaten. De focus ligt hierbij altijd op wat de klant écht belangrijk vindt.

FM en lean

FM wordt in veel omgevingen al uitgedaagd om high performance werkomgevingen te faciliteren. Lean en agile werken zijn de nieuwe standaard. Onze lean belts zijn gespecialiseerd in de combinatie van lean en FM. Zij  passen deze kennis en ervaring dagelijks toe in bijvoorbeeld het ontwikkelen van Agile werkplekconcepten, het inrichten van samenwerkingen tussen opdrachtgevers en leveranciers en de inrichting van Lean regiemodellen.