https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/11/Despina-Katsikakis_02-300x180.jpg

Despina Katsikakis te gast bij de Future Work Course

Despina Katsikakis te gast bij de Future Work Course
Despina Katsikakis te gast bij de Future Work Course

Auteur:

Despina Katsikakis (workplace visionair) is ervan overtuigd dat gebouwen en de omgeving een positieve impact moeten hebben op de productiviteit, gezondheid en het welzijn van mensen. Het is dus belangrijk om te focussen op hoe de werkomgeving energie, samenwerking, creativiteit en diversiteit kan aanmoedigen en de kwaliteit van leven kan verbeteren. Bewegen, tijd buiten doorbrengen en zinvolle ontmoetingen zijn hiervoor volgens Despina essentiële elementen. Despina deelt tijdens de Future Work Course haar visie en wereldwijde ervaring met het veranderende landschap van werk en met name de rol van de werkplek. Met een holistische benadering is het mogelijk om harde en zachte elementen van de werkplek te combineren in de beste ‘employee experience’ en tegelijkertijd aansprekende bedrijfsresultaten te behalen. “There is simply no point in making changes to workplace design without empowering workplace culture to support it.”, aldus Despina.

Niet alleen visionair Despina Katsikakis deelt haar inzichten. Tijdens de eerste deep dive sessie op
29 november 2018 zijn we te gast bij JIM (Jaarbeurs Innovation Mile), een innovatiehub en co-workingspace van ruim zesduizend vierkante meter op de zesde etage van het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier werken zowel gevestigde bedrijven als scale-ups en start-ups, kennisinstituten, en onderwijs- en overheidsinstellingen in een open ‘ecosysteem’ aan ‘kansrijke initiatieven, nieuwe product-marktcombinaties of innovatieve ideeën’ op het gebied van de urbane, slimme, gezonde en groene samenleving van de toekomst. Philip Idenburg, oprichter van en managing partner bij strategie- en innovatiebureau BeBright en initiatiefnemer van JIM vertelt over het succes en de uitdagingen van dit ecosysteem. Ook gaan we deze dag op bezoek bij Karin Janssen, directeur operations Facilities, Procurement & HR Services van Rabobank Nederland om te leren hoe zij de employee journey inzetten om vanuit HR en FM de toekomst van werk optimaal te faciliteren.

Wil jij geïnspireerd worden door experts en uiteenlopende werkplekconcepten en leren van ‘peers’ die ook bezig zijn met de (door)ontwikkeling van de werkomgeving? Tijdens twee deep dive sessies en een tweedaagse experience workplace tour door Amsterdam zoomen we in op visievorming, implementatie en borging van workspaces en bezoeken we onder andere de workspaces van Heineken, Tony’s Chocolonely, ABN AMRO, Tommy Hilfiger en EDGE Technologies. Vitaliteit, engagement, cultuur en samenwerking tussen HR, FM en IT zijn topics die uitgebreid aan bod komen. Doe je mee aan onze Future Work Course?

Future Work Course

Wat vragen medewerkers en de manier van (samen) werken nu en in de toekomst? Het creëren van de future workplace […]

Lees meer